Hjälpsida för parkeringstillstånd i Strömstad Kommun

Här har vi samlat vanliga frågor och svar på problem som kan uppstå för våra användare. HIttar du inte den hjälp du behöver tveka inte att kontaka oss för hjälp.

Vanliga frågor

Sidan där man ska köpta tillstånd är tom eller fungerar inte för mig
Vänligen prova i en annan webbläsare eller på en annan mobil innan du kontaktar support om att sidan inte fungerar. Olika datorer och mobiler har olika webbläsare vilket kan medföra att sidan kan fungera dåligt på äldre mobiler och webbläsare.
Mitt kort godkänns inte fastän jag vet att det finns pengar på det
I 90% av fallen så beror detta på att du inte har godkänt ditt kort för att betala med online. Logga in på din bank och tillåt att kortet används för onlinebetalningar.
Jag har skapat ett konto men får inget bekräftelsemail.
Först och främst ska du kontrollera din skäppostfolder eller spamfolder på ditt mailkonto och kontrollera att mailet inte har hamnat där. Kan du fortfarande inte hitta något mail även om du är säker på att du skrivit rätt adress, prova då att skapa ett nytt konto med en annan E-postadress. Att kunna skicka automatiska E-post till dig är viktigt för oss då vi meddelar om tillståndet blivit godkänt eller ej via dessa mail. Därför är det viktigt att du kan ta emot dessa meddelanden.

Kontakta Strömstad kommun

Frågor om Strömstad kommunens parkeringstillstånd och hur det fungerar:

Telefon: 0526 - 19000
E-post: kommun@stromstad.se
Psidan.se drivs av:
Parkeringssystem Sverige AB
(559188-2609)
45238 Strömstad
Sverige
Betal och bokningssystem från Hamnsystem.se